Sebastien van der Veen

Nooit heb ik de motivatie of doorzettingsvermogen gevonden om te blijven sporten. Een jaarabonnementje hier en daar en vervolgens maar 2x (met pijn en moeite) gaan, tot ik bij Stephan kwam vorig jaar februari. Ik kan vertellen wat iedereen al in de review heeft gezet maar het feit dat ik momenteel 4x per week bij Sportspecifiq te vinden ben, zegt genoeg lijkt me. En ja, om te sporten😉💪🏼!


Maurice Hul

De afgelopen maanden hebben wij bij Stephan PT gevolgd en we zijn super tevreden! Om te beginnen is Stephan een superfijne vent; betrokken, oprechte interesse, een brede kennis van sport, voeding én wetenschappelijk onderlegd. Dankzij zijn coaching en assistentie zijn mijn chronische rug- en nekklachten nagenoeg verdwenen en is mijn houding enorm verbeterd. Stephan pusht niet, maar weet wel op de juiste manieren “te triggeren” en is daarom voor ons de perfecte PT-er! En niet onbelangrijk: dit alles met een heerlijke dosis humor en zelfspot! Voor iedereen die geen “drilinstructeur” zoekt maar een man die de juiste snaar weet te raken vanuit de wetenschap: zoek niet verder!!


Jolyn van Varik

Toen we naar een personal trainer zochten, kwamen wij op pagina van Stephan uit. Zijn wetenschappelijke uitgangspunten en zijn persoonlijke aanpak spraken ons direct aan. Wij zijn nu al een poos verder en zijn erg blij dat wij Stephan hebben uitgekozen als personal trainer. Hij stelt telkens een persoonlijk plan op en corrigeert je bewegingen als je die niet goed uitvoert. Daarnaast legt hij goed uit wat en waarom. Dit is echt heel fijn en heeft ons veel geleerd over zowel juist bewegen als het juist eten. Stephan is echt persoonlijk bij zijn cliënten betrokken en heeft altijd een luisterend oor. Wij zijn dan ook erg blij om bij hem te sporten en hopen dit nog vele jaren te doen.


Petry Thiemann

et een goede stok achter de deur (mijn dochter ging trouwen), en een sceptische bril op, toch maar een afspraak gemaakt voor een intake bij Stephan. Doel was fitter te worden, conditie op te bouwen, maar vooral af te vallen. Het eerste gesprek verliep erg goed en ik had er eigenlijk meteen vertrouwen in omdat ik merkte dat Stephan wist waarover hij sprak. Trainings- en voedingsschema’s werden opgesteld en ik ben 2x in de week bij hem gaan trainen (en dat terwijl ik sporten helemaal niet leuk vond!). Het resultaat kwam al vrij snel en dat motiveerde uiteraard om door te gaan. Mede dankzij zijn enthousiaste aanpak, zijn motiverende pep-talks en gewoon een goede, professionele begeleiding ben ik 11 kilo afgevallen.


Mick Bertholet

Naast een mooie en rustige gym is de kennis en kwaliteit van Stephan als Personal trainer top. Door zijn wetenschappelijk onderbouwde methodiek heb ik tot dusver goede stappen gemaakt voor wat betreft kracht en spiergroei!


Luc Feron

Stephan weet zijn gedegen sport-, voedings- en lichaamskennis om te zetten in begrijpbare taal waardoor iedereen heel goede resultaten kan halen. Alle faciliteiten voor krachtsport en training zijn aanwezig en tijdens de training heb je nog en goed gesprek op z'n tijd.


Lorice Vonken

Geweldig bedrijf! Ben uiterst tevreden en boek enorme vooruitgang met Stephan. Dit komt door de professionele begeleiding en leuke, gerichte trainingen. Stephan motiveert mij iedere keer weer enorm en hierdoor groei ik in alles in het leven. Lifechanging!


Meike Merel Groeneweg

Dankzij de personal training met Stephan ben ik niet alleen fysiek vooruit gegaan maar ook mentaal. Hij is een geweldige coach die je steunt, motiveert en pusht om jouw eigen doel te bereiken. Top trainer!!


Daryl Pfoster

Zoek je een goede personal trainer die je begeleidt naar je gewenste resultaat? Zoek niet langer en kies voor Sportspecifiq. Stephan begeleidt, coach en motiveert jou naar je (sportieve) doel. Dankzij Stephan heb ik resultaten geboekt die ik wellicht in mijn eentje niet zou halen. Hij is een echte vakman met goede kennis over voeding en techniek en daarbij geeft hij zijn trainingen met de nodige humor. Kortom, een top coach!


Willem Stevens

Topper! Perfecte combinatie voor de hulp bij een trainings- & voedingschema


Maarten Pieters

Kennis, kunde en toewijding zijn de kernwoorden waar Stephan en zijn bedrijf voor staan!


Marnix van Agtmaal

Top trainingen en adviezen die je echt helpen je doelen te bereiken


Myrthe Brandt

Stephan weet waar hij het over heeft. Wat je doel ook is, hij helpt je daarheen!


Dennis Trost

Als je op een goede en professionele manier gespierd wilt worden, moet je echt bij deze man zijn! Hij weet waar hij mee bezig is en het resultaat is meteen zichtbaar! Zolang jij de wil hebt om ervoor te gaan, zal Stephan er alles aan doen om samen met jou het gewenste resultaat te behalen! Willen is kunnen!


Rachelle Duijkers

Stephan Laschet, ik heb het je al vaker persoonlijk gezegd, maar ik doe het hier graag nog eens: BEDANKT! Zonder jou had ik dit nooit gekund en had ik niet gestaan waar ik nu sta. Jij bent ook MIJN topper 😘. Liefs, Rachelle


Manon Jacobs

Stephan is een topper en weet hoe hij mensen moet stimuleren en motiveren. Daarnaast heeft hij gewoon heel veel kennis van het menselijk bewegingsapparaat en -niet geheel onbelangrijk- een leuke persoonlijkheid om mee te trainen. Daarom raad ik Sportspecifiq aan 😁


Roy Meys

Door zijn wetenschappelijke achtergrond weet Stephan precies welke adviezen er nodig zijn om jou je persoonlijke doelen te laten behalen. Zeer heldere communicatie en daarbij luistert Stephan graag naar jouw wensen en past zijn adviezen hierop aan. Kortom, super begeleiding en zeker een aanrader!


Kelly Duijkers

Stephan heeft ontzettend veel kennis en weet deze perfect toe te passen in de praktijk. Mijn rugpijn is verdwenen sinds ik door hem getraind word. Top!


Janice Wolfs

Ik ben begonnen met sporten bij sportspecifiq omdat ik veel pijn klachten had aan mijn rug met uitstralingen naar mijn been. Sinds ik hier sport is mijn rug sterker geworden en heb ik geen klachten meer. Er word goed gekeken naar de klachten die je hebt en vanuit hier word de training op je aangepast. Ik heb me in tijden niet zo fit gevoelt als nu!


Mirjam Kemp

Zeker aan te bevelen! Zeer goede begeleiding bij krachttraining, het behalen van persoonlijke doelen op sportgebied en het kundig beantwoorden van vragen over spieren, goede voeding etc. Let continue op juiste houding en wisselt tevens lessen goed af qua spiergroep - en interesse: circuit conditioneel of 1-2 bepaalde spiergroepen. 👍👍👍👍👍


Stan Reijnders

Stephan knows his stuff. Regardless of your goal he will provide you with the right tools to make it work. Keeping body and mind in good health in stead of hardcore results was definately the key to making it work. I went down 7% in fat (now around 11%) and even gained some muscle in the process. It surpassed my expectations.


Hannes Ter-linde

Super mede dankzij deze topper NL kampioen geworden !! (Boksen) op naar 2014!!!


Samefko Ludidi

The right mind, the right heart, both in his profession and in person - Stephan, you practice brains over bars! From one professional to another: I believe that SportspcifIQ is not worth less than these 5 big stars! Keep up the good work, we'll meet again. #enjoyhealth, Samefko #healthbyscience