Over Sportspecifiq

Over Sportspecifiq

Wij richten ons op hoog gemotiveerde mannen en vrouwen die exceptionele resultaten willen. Never settle for less! Wij gaan jou helpen het uiterste uit jezelf te halen door een combinatie van krachttraining, voedingsadvies, lifestyle advies en het creëren van de juiste mindset.

Over Sportspecifiq
Drs. Stephan Laschet

Drs. Stephan Laschet

( Eigenaar & Coach van Sportspecifiq )

Opleiding
Bewegingswetenschapper & Inspanningsfysioloog, Master Bewegingswetenschappen Universiteit Maastricht

Sportprestaties
Nederlands en Wereldkampioen Bankdrukken 2012 (WPF -125kg klasse)

Specialisaties

  • Krachttraining
  • Revalidatie
  • Voedingsadvies & Leefstijl
  • Conditionering

Over mij

Als kleine jongen wilde ik altijd groot en sterk zijn. In de week dat ik 18 werd, ging ik dan ook direct maar de sportschool en sloot een abonnement af, dit was de start van mijn mooie toekomst.

In de komende jaren ontwikkelde ik mijn kennis, fysiek, en mindset. Ik gleed via fitness in het bodybuilden en via die weg in de sport van Powerlifting. Ik startte met mijn studie bewegingswetenschappen, ik trainde keihard en gebruikte mijn kennis over fysiologie en biomechanica en bekroonde dit harde werk uiteindelijk met een gouden plak op het Wereldkampioenschap Powerlifting van de WPF in 2012 in het bankdrukken en rondde tevens mijn studie af met een Master. Hierna startte ik SportSpecifiq dat ik in de laatste 6 jaar uitgebouwd heb tot een succesvolle business.

Uiteindelijk werd deze business veel meer dan alleen Personal Training en voedingsadvies, het resulteerde in het uitkomen van mijn droom. Ik ging met mijn cliënten aan de slag in diverse sportscholen en trainingsfaciliteiten, maar de ultieme wens bleef natuurlijk die eigen locatie, volledig uitgerust met alle voorzieningen, waar ik als professional ongestoord 1 op 1 met mijn cliënten aan de slag kon. Een plek waar body en mind samenkomen om zo maximale resultaten neer te zetten met mijn cliënten. 

De Sportspecifiq Next Level Performance Studio die er nu staat is de realisatie van deze ultieme droom waar ik al jaren mee speelde in mijn hoofd! 

Are you up for the challenge?!