Over Sportspecifiq

Over Sportspecifiq

Wij richten ons op hoog gemotiveerde mannen en vrouwen die exceptionele resultaten willen. Never settle for less! Wij gaan jou helpen het uiterste uit jezelf te halen door een combinatie van krachttraining, voedingsadvies, lifestyle advies en het creëren van de juiste mindset.

Over Sportspecifiq
Drs. Stephan Laschet

Drs. Stephan Laschet

( Eigenaar & Coach van Sportspecifiq )
Leeftijd : 35 Jaar
Lengte : 1.84m
Gewicht : 99 KG
Ervaring : 15 Jaar

Opleiding
Bewegingswetenschapper & Inspanningsfysioloog, Master Bewegingswetenschappen Universiteit Maastricht

Sportprestaties
Nederlands en Wereldkampioen Bankdrukken 2012 (WPF -125kg klasse)

Specialisaties
Gespecialiseerd in krachttraining en conditionering voor algeheel prestatievermogen en/of specifieke een specifieke sport, 15 jaar ervaring

Werkzaam geweest binnen fysiotherapie en ervaring met revalidatie van jong en oud, rug tot knieklachten en diverse ziektebeelden.

Hoofddoel
Atletische fysiek met maximale explosiviteit en kracht

Over mij

Als kleine jongen wilde ik altijd groot en sterk zijn. Ik was echter het tegenovergestelde en woog op mijn 18e 61kg schoon aan de haak. Ik was het zat! Ik voelde me niet prettig over mijn eigen lichaam, had hierdoor een enorm gebrek aan zelfvertrouwen en huilde regelmatig als ik mezelf in de spiegel zag. Hier moest verandering in komen en ik besloot het heft in eigen handen te nemen. De week dat ik 18 werd, ging ik naar de sportschool en sloot een abonnement af, de start van mijn mooie toekomst.

In de komende jaren ontwikkelde ik mijn kennis, fysiek, mindset en werd mijn levensgeluk vertienvoudigd. Ik gleed via fitness in het bodybuilden en via de weg in de sport van Powerlifting. Pure krachtsport, dat wat ik altijd wilde als kleine man. Ik werkte keihard, gebruikte mijn kennis over fysiologie en biomechanica uit mijn opleiding bewegingswetenschappen en bekroonde dit harde werk met een gouden plak op het Wereldkampioenschap Powerlifting van de WPF in 2012 in het bankdrukken. Hierna startte ik, tijdens mijn master bewegingswetenschappen, SportSpecifiq.

Inmiddels heb ik aan zelfvertrouwen geen gebrek, ben ik een positief mens en heb ik alles wat mijn hartje begeert. Nu is het tijd om wat terug te geven!

Werken aan andermans dromen en mensen mentaal en fysiek net zo transformeren als ik bij mijzelf gedaan had, wat een geweldige job! Mijn hobby werd mijn werk en een van mijn grootste doelen in het leven. Jou sterk, fit, gezond en zelfverzekerd maken! 

Are you up for the challenge?!