Sportspecifiq kennismaking

Next Level Personal Training Program

 • 6 Personal Training sessies; jij bepaalt zelf of je 1x of 3x per week komt.
 • Volledig maatwerk voedingsadvies; geen 3x per dag droge vis met broccoli of andere rare plannen en gewoon je favoriete snack kunnen eten.
 • Aanvullende trainingsschema’s die je buiten de Personal Training sessie om doet, thuis of in de gym.
 • Online coachingsprofiel met toegang tot jouw statistieken, oefeningen, voedingsschema en trainingsplan.
 • 24/7 ondersteuning via Whatsapp voor vragen en hulp bij de dagelijkse dingen waar je tegenaan loopt.
 • Kosten:
  1 persoon 545,- per pakket
  2 personen 629,- per pakket (totaalprijs, niet PP)
kennismakingsgesprek aanvragen
Sportspecifiq banner

Wat kun je verwachten tijdens het Next Level Personal Training Program?

Check het topresultaat van Nicole & Jos
 • We plannen telefonisch een vrijblijvende afspraak waarin we jouw doelen bespreken en we kijken of wij een goede match zijn. Ik werk namelijk alleen met cliënten waar ik een ‘klik’ mee heb en die een klik met mij hebben. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij dit ECHT graag wilt;

 • In jouw eerste training (90 minuten) gaan we kijken waar je nu staat. We meten jouw gewicht en vetpercentage. Daarna stellen we een tijdlijn op waarin we jouw doelen inschalen en hoe en wanneer we deze gaan behalen. Hierna bespreken we ook jouw valkuilen en eventuele obstakels die je voorheen bent tegengekomen. Hier nemen we 30 minuten de tijd voor en daarna gaan we meteen 60 minuten aan de slag in de gym;

 • Je hebt na de eerste sessie nog vijf Personal Training sessies van 60 minuten. Geloof me, na 60 minuten, ben jij helemaal voldaan en klaar met sporten 😉

 • In totaal bieden wij dus in het programma:

  • 6 Personal Training sessies;
  • Volledig maatwerk voedingsadvies; geen 3x per dag droge vis met broccoli of andere rare plannen en gewoon je favoriete snack kunnen eten.
  • Aanvullende trainingsschema’s die je buiten de Personal Training sessie om doet, thuis of in de gym.
  • Online coachingsprofiel met toegang tot jouw statistieken, oefeningen, voedingsschema en communicatie met jouw trainer
  • 24/7 ondersteuning via Whatsapp voor vragen en hulp bij de dagelijkse dingen waar je tegenaan loopt.
Verhaal van Jos

Het verhaal van Jos

Na het telefonische kennismakingsgesprek met Stephan, ben ik dezelfde week nog gestart met het Next Level Personal Training program. Ik ruilde mijn kant-en-klare maaltijden in voor een gebalanceerd voedingsplan waarvan ik dacht dat het lastig zou gaan worden en veel tijd zou gaan kosten, maar binnen een paar minuten had ik mijn maaltijd steeds klaar en van een flauwe hap of hongergevoel was geen sprake. Ook tegen de trainingen zag ik erg op, maar de trainingen met Stephan zijn meer dan wat gooien met gewichten zoals je vaak ziet; hij leerde me de technieken, motiveerde me als geen ander, en hielp me ook op veel andere gebieden om mentaal beter tot rust te komen.

Na een dag of 10 merkte ik echt al een behoorlijk verschil; ik voelde me fitter als de wekker ging, en in plaats van na mijn werk vermoeid op de bank te ploffen ging ik even lekker aan de gym in de slag, waardoor ik meteen afschakelde en met nieuwe energie naar huis ging.

Na 4 weken had ik dan ook al heel concrete resultaten; -6% vet, +1,5kilo spiermassa en een bak meer energie! Dit smaakte naar meer en mijn motivatie en commitment groeiden met de dag.

Na 10 weken kan ik zelf amper geloven wat we samen bereikt hebben: -15% vet (12,9 kilo!) en +3 kilogram spiermassa. En minstens zo belangrijk; ik zit vol energie en start (bijna) iedere de dag fit en opgewekt.


Verhaal van Nicole

Het verhaal van Nicole

Hallo! Ik ben Nicole (34) en ik wil mijn verhaal graag met jullie delen. Want na jarenlang dag en nacht hevige pijn gehad te hebben door rugklachten en in de spieren rondom mijn enkels, ben ik nu eindelijk pijnvrij! Ik heb vele verschillende artsen en fysiotherapeuten bezocht, maar steeds zonder resultaat. Totdat ik bij SportSpecifiq terecht kwam en daar een revalidatietraject deed. Het lijkt wel een wonder. Maar na ongeveer een half jaar trainen, ben ik vrijwel verlost van alle pijn en heb ik voldoende handvaten om mezelf sterk en pijnvrij te houden!

Fysio en onderzoeken

De pijn rondom mijn enkels begon toen ik 9 jaar was. Het oordeel van de huisarts was teleurstellend: Goed koelen, dan gaat het vanzelf over. De pijn bleef en ik kreeg in de daarop volgende jaren ook last van lage rugklachten. Ik heb verschillende smeersels en zalfjes gekregen, die niets hielpen, en was kind aan huis bij de fysiotherapeut. Allemaal zonder (blijvend) resultaat. Na enkele jaren werd ik doorgestuurd naar het ziekenhuis voor onderzoek. Hier werden foto’s gemaakt van mijn enkels, meerdere personen keken naar mijn enkels, maar niemand vond een oorzaak. Ik liep weer tegen een muur, ze konden niets voor me doen. Het werd steeds erger. De pijn in mijn enkels breidde zich door de jaren heen uit naar mijn benen, knieën en heupen. Ook had ik vrijwel altijd last van mijn rug. Het beperkte langzaam aan mijn hele leven. Ik kon niet lang staan of zitten, ik kon er niet van slapen en lag geregeld kreupel op de bank. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de mensen om me heen werd het steeds moeilijker. Was ik die persoon geworden waar iedereen rekening mee moet houden?

In 2020 kreeg ik van de huisarts de diagnose fybromyalgie en kreeg ik antidepressiva voorgeschreven. Dat was voor mij het punt dat ik niet meer geloofde in de geneeskunde. Ik was het niet eens met de diagnose fybromyalgie, omdat ze dat niet onderzocht hadden. En al helemáál niet met antidepressiva. Ja, ik voelde me ongelukkig omdat ik altijd pijn had, dag en nacht. Maar daar moest iets aan te doen zijn. Ik voelde me aan de kant geschoven en alweer niet begrepen. “Geef dat meisje maar wat antidepressiva, dan is ze stil”, zo voelde het.

SportSpecifiq

Ik weigerde me er bij neer te leggen en ging verder op zoek naar een oplossing. Zo kwam ik met wat Google-werk op de website van Sportspecifiq terecht. Een personal trainer met veel kennis van het bewegingsapparaat en een wetenschappelijke achtergrond, las ik. Alhoewel ik sceptisch was, maakte ik toch een afspraak.

Het revalidatietraject

Bij het eerste gesprek was ik aangenaam verrast. Toen ik vertelde over de pijn in mijn enkels, keek Stephan naar mijn kuiten, benen en billen om de oorzaak te zoeken. In al die jaren bij verschillende fysiopraktijken en artsen heeft nog nooit iemand naar mijn kuiten gekeken. Doordat Stephan de oorzaak van de pijn elders zocht, wist ik dat hij een unieke combinatie van kennis en ervaring heeft. Zo begonnen we met twee keer per week trainen en spieren losmaken. Dat ging met vallen en opstaan, op zoek naar de juiste methode voor mijn lichaam. De eerste paar weken was even afwachten en vertrouwen hebben, maar daarna voelde ik al snel resultaat. De pijn bleef steeds langer weg.

Stephan is iemand waar je je snel bij op je gemak voelt en die makkelijk praat, iemand met inlevingsvermogen én een goede dosis humor. Ik ging dan ook met plezier naar de trainingen, zelfs als ik eigenlijk nog een uurtje langer in bed had willen liggen.

Leven zonder pijnklachten

Het is nu enkele maanden geleden dat ik voor het laatst bij Stephan ben geweest. Met de oefeningen die ik mee heb gekregen, kan ik mijn lichaam onderhouden en pijnvrij blijven.

Ik ben zo blij dat ik eindelijk weet wat de oorzaak van mijn klachten is en dat ik weet wat ik moet doen om het te bestrijden. Het is niet meer onverklaarbaar en onoplosbaar. Vorig jaar werd mij nog antidepressiva voorgeschreven en nu kan ik alles wat ik wil. Het grote verschil zit met name in de dingen die je normaal voor lief neemt: Rustig in bed liggen zonder pijn, lekker door kunnen slapen en ’s ochtends opstaan zonder het eerste uur scheef te lopen. Ik kan weer in de tuin werken, een lange wandeling maken of een dag achter de computer werken. Het leven ziet er weer rooskleurig uit. Ik ben Stephan nog iedere dag dankbaar dat hij verder keek dan alle anderen en me hielp mijn leven terug te krijgen.