Next Level Personal Training Program

Next Level Training Program is gericht op efficiëntie en daadkracht. Dat wil zeggen dat ik in 6 weken tijd met jou direct naar jouw doelen toe werk aan de hand van het laatste wetenschappelijk onderzoek, de perfecte combinatie tussen cardio en krachttraining afgestemd op jouw doel en jouw specifieke levensstijl. We ontwikkelen maatwerk op het gebied van voeding en training, zodat ook mensen met een druk gezinsleven of hectische baan maximaal profiteren van het programma en de begeleiding hieromheen.

Kennismakingsgesprek aanvragen
Maatwerk trainings- en voedingsadvies
Wetenschappelijk onderbouwd
24/7 ondersteuning via whatsapp
Online coachingsprofiel
Sportspecifiq banner

Wat kun je verwachten tijdens het Next Level Personal Training Program?

 • We plannen telefonisch een vrijblijvende afspraak waarin we jouw doelen bespreken en we kijken of wij een goede match zijn. Ik werk namelijk alleen met cliënten waar ik een ‘klik’ mee heb en die een klik met mij hebben. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij dit ECHT graag wilt;

 • In jouw eerste training (90 minuten) gaan we kijken waar je nu staat. We meten jouw gewicht en vetpercentage. Daarna stellen we een tijdlijn op waarin we jouw doelen inschalen en hoe en wanneer we deze gaan behalen. Hierna bespreken we ook jouw valkuilen en eventuele obstakels die je voorheen bent tegengekomen. Hier nemen we 30 minuten de tijd voor en daarna gaan we meteen 60 minuten aan de slag in de gym;

 • Je hebt na de eerste sessie nog vijf Personal Training sessies van 60 minuten. Geloof me, na 60 minuten, ben jij helemaal voldaan en klaar met sporten 😉

 • In totaal bieden wij dus in het programma:

  • 6 Personal Training sessies;
  • Volledig maatwerk voedingsadvies; geen 3x per dag droge vis met broccoli of andere rare plannen en gewoon je favoriete snack kunnen eten.
  • Aanvullende trainingsschema’s die je buiten de Personal Training sessie om doet, thuis of in de gym.
  • Online coachingsprofiel met toegang tot jouw statistieken, oefeningen, voedingsschema en communicatie met jouw trainer
  • 24/7 ondersteuning via Whatsapp voor vragen en hulp bij de dagelijkse dingen waar je tegenaan loopt.
Verhaal van Jos

Het verhaal van Jos

Na het telefonische kennismakingsgesprek met Stephan, ben ik dezelfde week nog gestart met het Next Level Personal Training program. Ik ruilde mijn kant-en-klare maaltijden in voor een gebalanceerd voedingsplan waarvan ik dacht dat het lastig zou gaan worden en veel tijd zou gaan kosten, maar binnen een paar minuten had ik mijn maaltijd steeds klaar en van een flauwe hap of hongergevoel was geen sprake. Ook tegen de trainingen zag ik erg op, maar de trainingen met Stephan zijn meer dan wat gooien met gewichten zoals je vaak ziet; hij leerde me de technieken, motiveerde me als geen ander, en hielp me ook op veel andere gebieden om mentaal beter tot rust te komen.

Na een dag of 10 merkte ik echt al een behoorlijk verschil; ik voelde me fitter als de wekker ging, en in plaats van na mijn werk vermoeid op de bank te ploffen ging ik even lekker aan de gym in de slag, waardoor ik meteen afschakelde en met nieuwe energie naar huis ging.

Na 4 weken had ik dan ook al heel concrete resultaten; -6% vet, +1,5kilo spiermassa en een bak meer energie! Dit smaakte naar meer en mijn motivatie en commitment groeiden met de dag.

Na 10 weken kan ik zelf amper geloven wat we samen bereikt hebben: -15% vet (12,9 kilo!) en +3 kilogram spiermassa. En minstens zo belangrijk; ik zit vol energie en start (bijna) iedere de dag fit en opgewekt.